ARIES Transilvania logo

UIA SPIRE BAIA MARE

Descriere proiect

Acest proiect are ambiția de a începe o reamenajare de mediu, socială și economică de lungă durată în Baia Mare, facilitând trecerea sa de la capitala ex-mineră a României la un lider în proiectare și producție prietenoasă cu mediul, prin abordări noi pentru a-și atinge obiectivul. De asemenea, proiectul își propune să dezvolte un hub în Baia Mare și un sistem local de recompense și plăți numit iLEU.

Contribuția ARIES Transilvania ARIES Transilvania susține acțiunile părților interesate din Baia Mare în atenuarea riscurilor legate de poluarea cu metale grele , prin renaturalizarea terenurilor contaminate și prin demararea unui proces de fitoremediere pe termen lung.

ARIES Transilvania gestionează planul de lucru de comunicare și diseminare. Suntem un liant între toate părțile implicate în cartografierea cerințelor funcționale și de afaceri în cadrul livrărilor. În timpul acestui proiect, ARIES va acționa ca punct de contact, asigurându-se că toți partenerii SPIRE și părțile interesate implicate vor avea acces la toate informațiile relevante cu privire la stadiul și nevoile implementării și resurselor și vor gestiona rezultatele și solicitările celorlalți parteneri pentru a asigura o diseminare calitativă și relevantă a informațiilor, va oferi sprijin și se va implica în celelalte pachete de lucru.

Trackback from your site.