ARIES Transilvania logo

Smart by Design

Smart by Design a început în al patrulea trimestru al anului 2019, ca un parteneriat strategic între universități, clustere și organizații de management din România, Bulgaria, Spania și Olanda, axat pe crearea de materiale de sprijin relevante pentru IMM-urile interesate să dezvolte soluții smart city.

Scopul proiectului este de a dezvolta competențele managerilor și proprietarilor de IMM-uri pentru a conduce afaceri inteligente. Durata proiectului este de 2 ani, începând din octombrie 2019. Principalele rezultate ale proiectului vor fi o hartă a tehnologiilor și inteligente actuale și un cadru de consolidare a capacității pentru inovația inteligentă.

Proiectul urmărește: -dezvoltarea cadrului de capacități și competențe pentru economia inteligentă -dezvoltarea în special a empatiei față de cetățenii din mediul local al managerilor IMM-urilor ca noii clienți și consumatori sub umbrela orașului inteligent -pregătirea pentru următorul nivel de conectivitate ICT numit „city-as-a-platform” -sprijinirea utilizării și preluării tehnologiilor digitale pentru a crea inovații care să satisfacă nevoile societății și ale cetățenilor și, astfel, să dețină abilități sociale -auto învățarea managerilor și proprietarilor care conduc cu succes întreprinderi inovatoare digital

Proiectul SMART by Technologies [Proiectul SMART by Design] nr. 2019-1-BG01-KA202-062298 a fost co-finanțat prin Programul Erasmus + al Uniunii Europene. Perioada de implementare este octombrie 2019 – septembrie 2021.

Site-ul proiectului: https://www.smartbydesign.eu/

Trackback from your site.