ARIES Transilvania logo

HACKING HEALTH HACKATON

ARIES Transilvania va participa la Hacking Health Hackathon, un hackathon pe teme de sănătate organizat de către colegii noștri de la Smart Everything Everywhere (SEE) (inițiatorii GovITHub) împreună cu echipa de la Johnson & Johnson România pe 28-29 octombrie.

În cadrul Hacking Health Hackathon se vor aduce împreună profesioniști din domeniul sănătății, dezvoltatori și arhitecți de software, studenți şi tineri antreprenori din domeniul IT, care vor căuta ca împreună să genereze idei inovatoare și soluții software, aplicații și platforme cu impact asupra îmbunătățirii stării de sănătate a populației.

La finalul Hacking Health Hackathon, participanții vor fi invitaţi să prezinte prototipurile construite sau concepute să răspundă unor nevoi specifice ale sistemului de sănătate din ţara noastră. Vor fi alese trei echipe câștigătoare care vor primi fiecare câte 5.000 de dolari fonduri pre-seed pentru a-și dezvolta soluțiile și aplicațiile inovatoare pe parcursul următoarelor luni.

Selecția participanților se va face în baza a 3 criterii: calificări profesionale și aptitudini tehnice, ideea de proiect transmisă odată cu aplicația, și interesul pentru domeniul e-health și/sau al sănătății.

Trackback from your site.