ARIES Transilvania logo

GOING GLOBAL-BUSINESS WITHOUT BORDERS

Discover why the United States is the top investment destination

Nu există doar un motiv pentru care investitorii aleg Statele Unite-de la mediul business-friendly si calitatea vieții crescută, tehnologie avansată, lanțuri de servicii și produse ori provizii, la factorii legați de infrastructură și forța de muncă. Diversitatea și deschiderea națiunii sunt cu adevărat ceva ce permit afacerilor și industriilor din alte țări să-și găsească un loc pe piață și să se dezvolte.

Companiile care investesc în Statele Unite, indiferent de domeniu, câștigă avantaje competitive de la una dintre cele mai deschise piețe din lume. Statele Unite se poziționează în mod constant pe cele mai înalte locuri la nivel internațional datorită ușurinței cu care își poți dezvolta afacerea dar și datorită competitivității.

Asigurată de un mediu în care dezvoltarea de noi business-uri este la ordinea zilei, cultura de business în SUA încurajează afacerile libere și competiția-indiferent de naționalitate.

SUA găzduiește cea mai dezvoltată, fluidă, flexibilă și eficientă piață economică din lume. O varietate foarte diversificată de surse de finanțare-de la bănci și investitori până la angel investors-permit dezvoltarea, creșterea și inovarea companiilor, acestea având un avantaj considerabil.

Trackback from your site.