ARIES Transilvania logo

Conferinta Open Innovation 2.0

Conferinta Internationala Open Innovation 2.0 s-a desfasurat pentru prima data acum 4 ani in Irlanda, Finlanda si Olanda. La aceasta coferinta au participat experti in inovare, actori in crearea de politici publice, academicieni, practicieni si indivizi implicati in diferite aspecte din domeniul inovarii si al antreprenoriatului.

Cea de-a 5-a editie se va desfasura in Cluj si va fi precedata de un eveniment de tipul unei tabere de inovare (Innovation Camp) in weekend-ul dinainte de 13-14 iunie 2017 si gala Innovation Luminary Awards intre prima si a doua zi a conferintei.

S-a planuit o mica expozitie pentru a fi parte integranta a conferintei si pentru a oferi vizibilitate proiectelor si activitatilor legate de Open Innovation, pentru a promova bunele practici in domeniu.

Discutiile plenare vor fi legate de exemple pe subiectul politicilor de dezvoltare la nivel national (cum ar fi strategia austriaca a Open Innovation), exemple de creare a ecosistemului (in contextul dezvoltarii industriale), diseminarea open innovation avand ca si centre incubatoare digitale de inovare in domeniul ecosistemelor; implicarea cetatenilor la scara larga in crearea de politici publice.

Click aici pentru mai multe informatii

Trackback from your site.