ARIES Transilvania logo
  • Home
  • Ştiri
  • Conferinţa “Clusters- Innovative Business Models” 4-5 iunie, Cluj-Napoca | 29.05.2015

Conferinţa “Clusters- Innovative Business Models” 4-5 iunie, Cluj-Napoca | 29.05.2015

Avem onoarea de a va invita sa participati la cea de a patra Conferinta Nationala a clusterelor ce va avea loc la Cluj Napoca in perioada 4-5 iunie 2015, in cadrul USAMV Cluj Napoca si la Centrul de Cultura Urbana Casino, unde ARIES Transilvania este co-organizator.

În cadrul conferinţei se vor aborda subiecte de interes general, se va discuta despre finanţarea mediului de afaceri şi produse de finanțare dedicate clusterelor, transferul tehnologic – oportunitate de dezvoltare a afacerii, modalităţi prin care clusterele pot să exceleze, rolul clusterelor în implementarea strategiilor europene, naționale și regionale. De asemenea, vor fi abordate secţiuni dedicate domeniilor agroindustrial, mobilier, IT şi lifestyle, alături de sesiuni de brokeraj prin care se încurajează dezvoltarea unor colaborări atât regionale, cât și sectoriale și/sau trans-sectoriale.

Va rugam sa confirmat participarea Dvs inscriindu-va pe site-ul dedicat al conferintei, unde regasiti de asemenea mai multe informatii legat de acest eveniment: www.romaniaclusters.eu.

Trackback from your site.

Leave a comment

You must be logged in to post a comment.