ARIES Transilvania logo

BOWI

Descrierea proiectului: Proiectul își propune să creeze o abordare structurată de colaborare în Europa, prin utilizarea expertizei de la hub-urile mature pentru a îmbunătăți contribuția pe termen lung a noilor hub-uri, pentru a sprijini hub-urile noi în pașii lor spre maturitate și pentru a explora o rețea de finanțare pentru viitoarele colaborări.

Contribuția Transilvania IT Cluster Procesul de transfer de cunoștințe va oferi numeroase oportunități pentru companiile din regiunea Nord-Vest a României, cum ar fi accesul la finanțare, accesul la servicii furnizate de hub-urile mature partenere în proiect și dezvoltarea de servicii relevante bazate pe relația hub-uri – protohub-uri mature. Un program de transfer de tehnologie va sprijini IMM-urile producătoare implicate și companiile mari în experimentarea modului în care își pot îmbunătăți procesele și va fi lansat pentru a identifica experimentele tehnologice.

Proiectul a început în ianuarie 2020 și se va încheia în iulie 2023. Fiecare experiment va primi o sumă de până la 60.000 EUR.

Contactați echipa de proiect pentru mai multe detalii: Andrei.Martiniuc@transilvaniait.ro

Trackback from your site.