ARIES Transilvania logo

Târguri şi evenimente

Conferința ”Imagistica din sateliți și reducerea schimbărilor climatice”


16806869_978660238936092_7637010474459991827_n

ARIES Transilvania a participat în data de 6 aprilie 2017 la Conferința ”Imagistica din sateliți și reducerea schimbărilor climatice”, conferință ce a avut loc la Baia Mare.

Schimbările climatice reprezinta un eveniment global care are impact asupra tuturor comunităților. Biodiversitatea, agricultura, sivicultura sunt expuse riscului. Agenția Europeană Spațială deține instrumentele necesare (sateliții), care sunt capabile să înțeleagă, să atenueze și să se adapteze la schimbările climatice pentru a putea proteja pădurile, biodiversitatea și mediul la nivel general.

EO ClimLab dorește să ofere oportunitatea de a studia, învăța și înțelege despre datele ESA și să dezvolte capacități profesionale și antreprenoriale, pentru a putea înființa noi afaceri sau pentru a se implica în ceva cool!

Ești interesat să înveți mai multe despre schimbările climatice și de modurile în care se folosesc datele din sateliți pentru atenuarea schimbărilor climatice? Te așteptăm!

 • rsz_img_3315
 • rsz_1img_3346
 • rsz_img_3307
 • rsz_img_3309
 • rsz_img_3330
 • rsz_img_3337
 • rsz_img_3338
 • rsz_img_3343
 • rsz_img_3347
 • rsz_img_3356
 • rsz_img_3352


Accesarea Granturilor Europene – inovare și noi tehnologii


17309114_1922621681300522_5070510190175307900_n

ARIES Transilvania organizeaza in data de 28 martie un workshop pe tema Accesarii Granturilor Europene – inovare și noi tehnologii, cu participarea domnului europarlamentar Victor Negrescu.

Domnul Negrescu este europarlamentar roman, castigator al MEP Awards la categoria Agenda Digitala. Experienta vasta in domeniul inovarii si accesarii graturilor europene, precum și numeroasele proiecte pe care le-a coordonat în cadrul Parlamentului European pe aceste subiecte vor aduce un aport de valoare acestui eveniment.

Evenimentul este adresat firmelor de IT, precum si firmelor de inovare din toate celelalte domenii de activitate.

ARIES Transilvania este membră in rețeaua Enterprise Europe Network. Scopul Enterprise Europe Network este de a ajuta întreprinderile mici şi mijlocii să îşi dezvolte potenţialul de inovare, să identifice potenţiali parteneri străini şi să le sensibilizeze cu privire la politicile Comisiei: ceastă inițiativă oferă susținere și consultanță antreprenorilor, fiind cea mai mare rețea care sprijină IMM-urile din lume: http://aries-transilvania.ro/bisnet/

Formatul evenimentului: prezentări urmate de dezbatere
Ora inceperii: 10.00
Durata: 1h30
Locatia: Sala de Sticlă, Primăria Cluj-Napoca.

Va rugam sa confirmati prezenta la adresa: aries.transilvania@gmail.com pana cel tarziu joi, 23 martie, ora 16.00.Hannover Messe 2017


hannover

În perioada 24-28 Aprilie 2017, ARIES, împreună cu FEPA-CM, organizează participarea membrilor noștri la târgul Hannover Messe în cadrul halei “Industrial Automation” sau “Digital Factory”, în funcție de opțiunea dumneavoastră. Profilul delegației este de automatică, electronică și software. Participarea delegației române este sprijinită de către MECRMA în formatul pe care îl cunoașteți deja Numărul maxim de participanți va fi de 10 firme.

Pentru mai multe informatii: www.hannovermesse.de


CeBIT Hannover 2017


ceBit

În perioada 20-24 Martie 2017, ARIES (Asociația Română pentru Industrie Electronică și Software) participă la CeBIT în Hanovra Germania, o expoziție de IT&C apreciată ca fiind cel mai mare eveniment anual din domeniul tehnologiei informaţiei şi comunicaţiilor. Participarea la acest târg oferă companiilor care activează în industria de profil posibilitatea de promovare a produselor și soluţiilor software, de identificare a noilor oportunităţi de afaceri şi colaborare cu parteneri străini în diverse proiecte.

Pentru mai multe informatii: www.cebit.de


OSCE Chairmanship Business Conference


OSCE2017

Avem placerea sa va invitam sa participati la conferinta si sesiunea de matchmaking din cadrul OSCE Chairmanship Business Conference care va avea loc in data de 25 ianuarie 2017 Viena.

Principalele teme:
 • Tehnologii ecologice | Noile tehnologii de mediu
 • TIC – Cheia spre productivitate
Agenda conferintei o aveti la acest link: OSCE AGENDA.

Inregistrarea la sesiunea de matchmaking o puteti face aici: OSCE Chairmanship Business Conference.


TechIndustry Awards-17 Noiembrie 2016


1. Cel mai important program educational in tech

Nominalizati: Academy Plus, Școala Informală de IT Yonder, Altom
Castigator: Școala Informală de IT

2. Cea mai buna solutie de e-guvernare

Nominalizati:Arxia, Younify, Indeco Soft
Castigator:Indeco Soft

3. Cele mai inovative activitati in tehnologie

Castigator: SDL Language Weaver

4. Cea mai buna initiativa de CDR

Nominalizati:Betfair Romania Development, Fortech, Imprezzio Global
Castigator:Betfair Romania Development

5. Cele mai bune practici de Smart City

Nominalizati: ZONIZ by Global e Business Solution, Control Data Systems, Indeco Soft, Parking Plus
Castigator:ZONIZ by Global e Business Solution

6. Cea mai activa companie in sens de produse

Castigator:Life is Hard

7. Cel mai promitator start-up

Nominalizati: Younify, SmartDreamers, Urby, eOkey.ro, Smart acces box
Castigator: Younify

8. Start-up-ul tech al anului

Nominalizati: BlugentoPony, Blugento, Fast Order, Urby – Sibiu, Moqups, Younify, Axo Suits
Castigator:Blugento

9. Cel mai inovativ produs tech

Nominalizati:Younify, Life is Hard, Calendis  by Evozon Systems, Craft Communication sollution
Castigator:Craft communication sollution

10. Cea mai semnificativa evolutie a unui Centru ITO

Nominalizati:Accenture, Endava, Emerson, Accesa
Castigator:Accenture

11. Femei in Tech Award

Nominalizati:Monica Jiman-Pentalog Paula – Betfair, Maria Metz – NTT Data, Ioana Suta
Castigatori:Maria Metz, NTT Data

12. Tineri antreprenori in tech

Nominalizati:Andrei Roth – RECOGNOS, Eric Barna – Life is Hard
Castigator:Andrei Roth – RECOGNOS

13. Cea mai impresionanta dezvoltare

Castigator:Fortech


CeBIT 2015: 16 – 20 Martie 2015, Hanovra, Germania


CeBIT logo

Cel mai mare târg internațional de IT și tehnologia calculatoarelor din lume, CeBIT 2015, se va organiza în perioada 16-20 Martie.
Cuvântul cheie al anului 2015 va fi “d!conomy” prin care CeBIT 2015 se adresează mediului digital ce ne conturează tot mai puternic mediile de lucru şi vieţile personale. Big Data, cloud computing, mobile access precum şi problemele legate de securitate în interrelaţie crescută au impact tot mai mare în business şi societate.
La eveniment se aşteapta paticiparea tuturor actorilor din domeniul ITC. ARIES Transilvania este unul dintre cei mai importanţi susţinători ai mediului de afaceri ce asigură suport în participarea la acest mare eveniment.

Pentru mai multe detalii, ne puteţi contacta la aries-transilvania@gmail.com sau tel. 0264.430.520. Mai multe detaliiMobile World Congress 2015,
2 – 5 martie 2015, Barcelona


Mobile World Congress Barcelona

ARIES Transilvania va susţine prezenţa firmelor românești la cel mai important eveniment de profil în domeniul comunicațiilor mobile, în perioada 2 – 5 Martie 2015 la Barcelona.
Ediția 2015 a Mobile World Congress va reuni lideri din industrie, vizionari și inovatori pentru a explora tendințele care vor da formă domeniului în anii următori. În funcție de tipul de segment selectat, participanții pot profita de numeroasele componente care alcătuiesc acest eveniment de vârf:

 • O conferință de clasă mondială de leadership care va oferi soluții vizionare și posibilitatea participării la mese rotunde;
 • O expoziție de produse de ultimă oră și tehnologii oferite de peste 1.900 de expozanți;
 • Cel mai bun loc din lume pentru cei care caută oportunități de business din industria de comunicații mobile, crearea de dealuri si networking;
 • App Planet, Centrul Universului Aplicațiilor Mobile, unde comunitatea iubitorilor de aplicațiile mobile se adună pentru a învăța, socializa și intra in contact cu cei care inovează;
 • Programul Global Mobile Awards, unde are loc recunoașterea inovării și realizărilor din industrie.Târgul ELECTRONICA 2014


electronica Fair

În perioada 11-14 Noiembrie 2014 la Munchen se desfășoară cea de-a 26-a ediție a târgului internațional pentru componente, sisteme și aplicații electronice. Acesta adună laolaltă importanți producători, furnizori de servicii și distribuitori în domeniul electronicii, anume: Electronice Automotive, Electronice Industriale, Wireless, Electronice Medicale și sectoarele MEMS.

Pentru mai multe detalii ne puteţi contacta prin e-mail la aries-transilvania@gmail.com sau tel. 0264.430.520.Cluj Innovation Days


ClujIT-Innovation-Days

ARIES Transilvania este co-organizator al evenimentului Cluj Innovation Days 2014, forumul de ITC organizat anual în Cluj-Napoca pentru facilitarea interacțiunii dintre membrii mediului de business românesc precum şi al acestora cu autoritățile publice, având ca focus principal inovarea.Mobile World Congress
24-27 Februarie 2014, Barcelona


Mobile World conference 2014

În intervalul 24-27 februarie a avut loc la Barcelona Congresul Mondial al Telefoniei Mobile (Mobile World Congress), cea mai prestigioasă manifestare a industriei de profil la nivel mondial.

În contextul dezvoltării si diversificării fără precedent a industriei telefoniei mobile la nivel mondial, evenimentul a oferit membrilor companiilor de telefonie mobilă și ai industriei de software care au participat la Congres oportunitatea de a-și prezenta oferta, de a se pune la curent cu cele mai noi dezvoltări tehnologice și de a participa la sesiuni de networking care au analizat atât viitoarele arii de dezvoltare ale acestei industrii, dar și posibilități excepționale de încheiere a unor parteneriate și a unor contacte de afaceri durabile cu reprezentanți din toată lumea.

Agenda Congresului a cuprins atât sesiuni plenare, cât și sesiuni de lucru specializate pe domenii extrem de importante pentru reprezentanții industriei telefoniei mobile, electronice și de software, precum: viitorul comunicațiilor, analiza datelor, rețelele inteligente, ultimele tehnologii în materie de telefonie mobilă, metodele de e-payment și e-commerce, piețele de desfacere și multe alte subiecte de interes.

Având susținere guvernamentală, Asociația Română pentru Industria Electronică și Software (ARIES-Timișoara) a fost responsabilă cu participarea României la acest Congres.

ARIES, cea mai influentă organizație creată pentru industria IT&C din România, cu 4 filiale zonale la Timișoara, Brașov, Cluj și Craiova, este considerată cea mai mare asociație de acest gen din sud-estul Europei, iar în prezent este cea mai importantă și credibilă sursă de informație pentru comunitatea de business IT&C.

Cele 14 companii care au reprezentat la cel mai înalt nivel România la Congresul Mondial al Telefoniei Mobile sunt: Arobs Transilvania Software, Codespring, IT Six Global Services, Medianet Group, Renovatio IT Solutions, RINF Outsourcing Solutions, Ropardo, Simartis Telecom, SimPlus, Lasting Software, Transilvania Software, Allview, Appscend și XL Team.

 • 11899749_1686962054866487_2754761225745072651_n

 • 988554_1663158017246891_6224298869704299899_n

 • 10429250_1604530609776299_6388902155167922605_n

 • 11822353_1679753138920712_2808580868544369759_n

 • 13631551_1800620200167338_1570461195238499895_n

 • 2

 • 11202570_1662916647271028_5424788522269398476_n

 • 1

 • ARIES Transilvania eveniment

 • 11825070_1679753085587384_1799973756902833055_n

 • 17156252_1915346118694745_3375660652893479179_n

 • 17098329_1915346132028077_7218391935391538920_n